Үйлчилгээ

01

СУРГАЛТ, ЗӨВЛӨХ ҮЙЛЧИЛГЭЭ

МАА-н бүтээгдэхүүний үйлдвэрлэлийн техникийн зөвлөгөө, MNS/ISO 9001:2015, MNS/ISO 22000:2018, MNS/ISO 17025, HACCP, GMP, GHP тогтолцооны сургалт, зөвлөх үйлчилгээ
02

ЛАБОРАТОРИ

Мах, махан бүтээгдэхүүний уураг, өөх тос, чийгээс эхлээд, хими-биологийн онцлог, хүнсний аюулгүй байдлын шалгуур үзүүлэлтүүдийг шинжлэх, судлах замаар мах үйлдвэрлэгчдэд үндэсний бренд бүтээгдэхүүн гаргах, хөгжүүлэхэд туслах
03

СУДАЛГАА

МЭАЦМШ, хүнсний аюулгүй байдал, эрүүл ахуйн чиглэлээр судалгаа шинжилгээ

БҮТЭЭГДЭХҮҮН

Таны сонгосон бүтээгдэхүүн тус болсон гэж бид найдаж байна.

100 +

МЭРГЭЖЛИЙН ТОНОГ ТӨХӨӨРӨМЖ

10 +

БҮТЭЭГДЭХҮҮН ҮЙЛЧИЛГЭЭ

10 +

АЖЛЫН ТУРШЛАГА

10 +

МЭРЭГЖИЛТЭН

БИД ХАМГИЙН ШИЛДЭГ ҮЙЛЧИЛГЭЭГ САНАЛ БОЛГОЖ БАЙНА

СУРГАЛТ, ЗӨВЛӨХ ҮЙЛЧИЛГЭЭ

ЛАБОРАТОРИ

СУДАЛГАА

ҮЙЛДВЭРЛЭЛ